Report

Třetí výhra v řadě! Šelmy uspěly na ledě Sparty

Praha/Liberec – Na první gól Severočechů ještě Pražané zareagovali, jenže další puk už Dávid Hrenák za svá záda nepustil. Zato jeho spoluhráči se prosadili ještě třikrát a po výhře 4:1 se radují z první tříbodové výhry na ledě soupeře.

Tygři vstoupili do utkání velmi dobře a už ve 4. minutě slavili úvodní trefu. Jakub Rychlovský našel na levém kruhu Michala Ivana a ten krásnou ranou do horního rohu otevřel skóre. To ale v závěru prvního dějství Pražané srovnali, když přesilovku ranou od modré využil Michal Kempný.

Ve druhé části přidali Liberečtí na aktivitě střelby, která v polovině zápasu vyústila v další branku. Těsně po skončení početní výhody přihrál Adam Najman skrz brankoviště T.J. Melanconovi a ten z bezprostřední blízkosti překonal Kováře.

V závěrečném dějství Severočeši precizně hlídali své vedení, které navíc ještě navýšili. Jayce Hawryluk si po přechodu modré čáry počkal na najetého Adam Najmana, jenž po jeho krásné přihrávce zamířil ke vzdálenější tyči. Sparta poté ještě více jak dvě minuty před koncem odvolala gólmana, její power-play však vedla pouze ke gólu Tomáše Filippi, který zavezl kotouč do opuštěné klece domácích.

Svěřenci Filipa Pešána tak po skvělém výkonu vyloupili O2 arenu a připisují si třetí výhru v řadě.

Unsere Partner

Generlapartner
Generlapartner